LIFESTYLE, RELATII SI SEX

9 locuri, unde nu e de dorit să-ți chemi bărbatul tău

zhenskii-garderob

La magazin

Shopping-ul, de fapt, nu este atât de teribil, cum îl descriu toți. Dar, numai o singură dată. O singură dată iubitul tău va fi încântat să se uite la modul în care tu schimbi costumele, cu atât mai mult, că el în acest moment, probabil, va avea niște fantezii despre un sex pasional în vestiar. Însă a doua oară acest truc nu va lucra. Fiindcă a doua oară el va înțelee, că sexul totuși nu va avea loc, ceea ce înseamnă, că următoarele trei ore va trebui să-și petreacă pe canapea în așteptarea plictisitoare. La așa ceva poate rezista doar pisica, iar iubitul tău nu este o pisică. Ei bine, noi sperăm, că e așa.

La clinică

Dacă te vei îmbolnăvi brusc, bărbatul tău va fi obligat să te însoțească în acest loc teribil – dacă el este un bărbat adevărat. Același lucru este valabil și pentru vizitele la clinica pentru femei – în momentul, în care veți aștepta un copilaș. Dar, în celelalte situații, el nu are absolut nimic ce face acolo. Fiecare dintre noi are o latură întunecată a naturii, iar clinica – este anume acel loc, unde aceasta iese la iveală împotriva voinței noastre. Tu doar nu vrei să vezi cum el începe să tremure când vede vreun stomatolog sever sau, chiar mai rău, se ceartă cu obișnuiții bătrâni de acolo? Ce ar putea fi mai rău decât asta?! Îți răspundem: mai rău decât acest lucru poate fi doar momentul, când tu vei începe să te cerți cu femeia de la recepție. În prezența lui.

La un eveniment corporate

Trei variante, în care se poate desfășura acest eveniment:

  1. El se va ascunde într-un colț întunecat și va sta acolo cu un reproș tăcut;
  2. El va îmbrăca pe față Opinia și va face pe toți să se simtă confuz din cauza acesteia;
  3. El va bea prea mult, va fi gelos din cauza unui coleg de-al tău, va dansa un tango pasional cu contabilul șef, iar apoi îl vei pierde. Până în dimineață. Iar a doua zi dimineața femeia de serviciu îl va găsi dormind dulce în camera cu servere. Și acum gândește-te – îți trebuie ție toate astea?

Casa celei mai bune prietene

Dacă e ziua ei de naștere și ea v-a invitat pe amândoi – nici o problemă. În orice altă situație, el se va simți foarte incomod cu voi împreună: prietenia feminină, de fapt, este o sferă absolut intimă. Adică el se va simți de parcă trage cu ochiul printr-o fisură în peretele dintr-o baie, unde sunt numai femei. Și, în acest timp, pe el însuși, de asemenea, îl urmărește cineva.

La o cofetărie

Ei bine, tu doar înțelegi, că tortul – nu e mâncare, nu-i așa? Atunci, spune te rog, ce va face el acolo?

La karaoke

Fără comentarii.

La un training psihologic

De fapt, training-urile tuturor acestor guru și antrenori, care au diplome de la ”școala tehnică de construit garduri” – este anume acel loc, unde ar trebui să te însoțească bărbatul tău. În cazul în care te duci acolo cu același scop, cu care mama ta vizita spectacolele vreunui scriitor satiric. Iar dacă tu chiar crezi, că acolo îți vor deschide vreo cunoștință secretă despre aceea, cum poți să devii fericită, atunci mai bine lasă-ți bărbatul acasă. Comentariile lui de-a lungul piesei este puțin probabil că te vor încânta.

La operă sau balet

Cheamă-ți iubitul la operă sau balet, dacă nu știi cum altfel să-l pedepsești pentru vreun lucru teribil, pe care ți l-a făcut. Este puțin probabil, că tu vei fi în stare 3 ore la rând să-i chinui brutal ochii, urechile și creierul lui delicat. Însă actorii se vor isprăvi perfect cu acest rol. Fiindcă acesta e jobul lor.

La casa de vacanță a părinților tăi

Desigur, el poate săpa sau nu. Dar, te asigur, el nu are absolut nicio dorință de a săpa. Așa că amână călătoria în această ramură a tărâmului de jos pentru băieții, care au fost neascultători, până la vremuri mai bune. Lasă-l să se căsătorească cu tine mai întâi. Și atunci, nu se va putea eschiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *