LIFESTYLE, RELATII SI SEX

9 secrete simple, care te vor face un magnet pentru bărbați

look-com-ua-69688

Sexualitatea și carisma nu sunt întotdeauna calități înnăscute, uneori, poți reuși să le dezvolți conștient. Dacă dorești să primești mai multă atenție din partea sexului opus sau pur și simplu să devii mai încrezătoare în atractivitatea ta, ia în considerare secretele noastre ușoare, care într-adevăr funcționează. Cel mai plăcut este lucrul, că acestea nu implică pierderea în greutate sau, de exemplu, copierea unei celebrități – doar tu și unicitatea ta!

Menține întotdeauna contactul vizual

Nu-ți fie frică să privești oamenii în ochi – aceasta va mări propria ta încredere, și o va demonstra celor din jur. Iar încrederea, după cum se știe – este calitatea cea mai seducătoare a unei femei.

Concentrează-te asupra atractivității dinamice

Frumusețea fizică este importantă, dar atunci când vine vorba de sexualitate, în prim-plan ies manifestările emoționale ale atractivității – gesturile, zâmbetul, limbajulul corpului. Învață să vorbești cu ochii, zâmbește mai des și mergi mai încet – nivelul de atenție a bărbaților către tine va crește brusc.

Antrenează-ți simțul umorului

A doua calitate sexuală, după încrederea în sine, bărbații socot simțul umorului, așa că nu ezita să glumești și să râzi la glumele lui când sunteți împreună cu prietenii.

Fă-ți o coafură frumoasă

Majoritatea femeilor știu: dacă părul arată rău, atunci și dispoziția nu este cea mai bună. Dar, cum mergi la un salon să-ți faci un styling frumos – încrederea în tine crește imediat. Morala: nu ezita să mergi la maestrul iubit, mai ales, dacă visezi în această zi să-ți întâlnești iubirea.

Arată încheieturile mâinilor

Merită să-ți accentuezi încheieturile subțiri ale mâinilor cu o brățară sau să sufleci mânecile cămășii iubite: în primul rând, este frumos, în al doilea rând – punctele de pe încheieturi transpiră feromoni, la care reacționează sexul opus.

Poartă roșu

Numeroasele studii au arătat, că o rochie roșie, un ruj sau o bluză mărește de câteva ori atractivitatea ta sexuală, fiindcă se asociază la bărbați cu pasiunea și pofta de viață.

Cumpără pantofi frumoși

Ai nevoie de un mod rapid pentru a te simți sexy? Pur și simplu schimbă adidașii obișnuiți pe pantofi cu tocuri, ideal – pantofi stiletto de culoare bej. Aceasta tehnică imediat va prelungi vizual picioarele, va face mersul mai lin și feminin, ce să mai vorbim de faptul, că băieții observă întotdeauna femeile pe tocuri înalte.

Fii bună

Nu contează cât de frumoasă și seducătoare ești, dacă de la tine vin fluide de răutate, agresivitate și aroganță, niciun bărbat normal nu va face niciun pas înspre tine. Noi nu spunem, că trebuie să te umilești în fața cuiva, doar îți sugerăm să fii bună cu toți cei, pe care îi întâlnești în drumul tău – chelneri, părinți, prieteni și chiar trecători.

Mai puțin text

Uneori, câteva secunde de liniște produс un efect mai puternic decât o mie de cuvinte – scuze pentru o astfel de banalitate. Cu toate acestea, este adevărat: când faci cunoștință cu un bărbat, nu te grăbi imediat să-ți descarci sufletul și să-i spui TOATE amănuntele vieţii tale. Cu cât mai puțin el află despre tine, cu atât mai mult va aspira să facă aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *