FRUMUSETE

Cinci sfaturi pentru a crea un decolteu sexy

Frumusețea sânilor depinde de tine. Fie, că ești fană a decolteului adînc, sau preferi un decolteu mai modest, sunt câteva trucuri, care tevor ajuta să păstrezi sânii sănătoși și frumoși. Iată, ce îți recomendăm să faci:

  1. Trebuie să alegi un sutien potrivit. Cel mai simplu mod, cu ajutorul cărui puteți avea un decolteu frumos, este de a alege sutienul potrivit. Aproximativ 80% dintre femei poarta sutien de o marime greșită. Imediat după ce alegi măsura corectă a sutienului, vei observa, că sânii tăi arată cu mult mai atractiv, și, de asemenea, vei păstra sănătatea sânilor tăi. Dacă sutienul este prea mic, crește presiune asupra țesutului mamar și acest lucru poate avea o consecință negativă asupra pieptului, iar dacă este prea mare, atunci sutienul nu va fi capabil să mențină sânii în modul corespunzător, ce va duce la pierderea prematură a elasticității.
  2. Îmbrăcămintea, care va accentua sânii. Pieptul mic va arăta mai voluminos în bluze, care se leagă sau se termină la gât. Corsetele, de asemnea expun sânii într-o lumină favorabilă, dar fii atentă, corsetul nu trebuie să fie prea strâmt. Evident – bustul mai mare dă sexului feminin mai multe opțiuni.
  3. Exerciții pentru sâni. Exercițiile sunt necesare nu numai pentru elasticitatea sânilor, dar și pentru sănătatea lor. Dar, din cauza,că sânii în cea mai mare parte sunt compuse din grăsime, efortul fizic intens poate micșora dimensiunea mușchilor pieptului, și în consecință a bustului, deci exercițiile pentru mâini se fac cu gantere cu o greutate de până la două kilograme.
  4. Spunem nu dușului fierbinte! Apa caldă este dușmanul frumuseții tale, în multe privințe: favorizează apariția ridurilor pe pielea uscată, este un factor important în apariția vaselor capilare sparte și afectează aspectul pielii. Iar când vine vorba de sâni, o baie cu apă caldă reduce elasticitatea pielii, ceea ce contribuie la pierderea elasticității.
  5. Hidratarea pielii. Așa cum am menționat anterior, pieptul constă în general din grăsime, iar pielea este ceea ce le susține și dacă pielea este hidratată și elastică, astfel vor fi și sânii. După fiecare duș, masați ușor sânii cu loțiune de corp. Dacă sunteți fană a produselor cosmetice naturale, puteți masa pielea umedă cu ulei de măsline.

După toate aceste sfaturi este atât de plăcut să auzi cuvinte de admirație din partea bărbaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *