RELATII SI SEX

CUM CORECT SĂ TE CERŢI?

23Sf

Motiv de conflict poate fi orice lucru mic – șosetele, pasta de dinţi sau ne încălzită cină. Este greu de găsit un cuplu care trăiește fără divergențe. Dar, în unele cazuri, spiritele se încălzesc atât de repede, că liniștit a scoate la nu se poate.
Toate certurile pot fi împărțite în trei grupe:

  • Conflict clasic, care se produce din cauze de nimic spontan și impulsiv. De exemplu, muzica tare sau o lungă conversație la telefon.
  • Evident conflict, în care se manifestă agresivitatea. Totodată cineva dintre soți schimbă posturile TV, în scopul de a împiedica soția să se uite la programul tv sau  bate tare cu ușa.
  • Conflicte în principiu, apar la rezolvarea de probleme importante – o mare cumpărătură, creșterea copilului sau la alegerea fotografului profesional pentru copii. Cel mai adesea, în aceste conflicte principiile personale devin mai presus de binele comun.

Orice conflict poate fi rezolvat cu condiția ca ambii parteneri sunt interesaţi în acest lucru. Dacă simțiți că fierbeţi de furie. Amânaţi cearta până la vremuri mai bune. Totodată programaţi timpul pentru discuţie și în avans identificați problema. La clarificarea relației nu săriţi de la subiect și amintiţi de vechile păcate. În timpul convorbirii, pune în centrul atenției problema nu însăși personalitatea. Daţi partenerul Dmv să spună ce are de spus.
Pune-te în locul adversarului și găsiţi un compromis rezonabil. În ciuda faptului că ambii aveţi bune intenții și dorința de a rezolva problema, de sine stătător a face acest lucru e imposibil. În multe cazuri, va ajuta neutră persoană, al cărui rol poate efectua un prieten, un vecin sau un cunoscut. Apropo apel la om străin nu trebuie privit ca un anunț de capitulare. Dimpotrivă, în cele mai multe cazuri, aceasta este o oportunitate reală de a găsi o cale de ieșire din situație.
Și cel mai important. Dacă din prag sunteți gata de a exploda de mânie, nu încercați să rezolvaţi problema în această stare. Liniştiţivă și apoi începe-ţi discuţia.

Sexul – cel mai bun mod de a te împăca cu persoana iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *