LIFESTYLE

Cum să determini caracterul unui bărbat după trăsăturile feței?

Ați făcut cunoștință recent, dar vrei deja să afli mai multe despre acest bărbat, să dezvălui toate aspectele caracterului său. Atunci, pur și simplu uită-te atent la fața alesului tău și … citește materialul dat, care te va ajuta să determini cu exactitate, ce fel de natură se ascunde de fapt în spatele acestui zâmbet dezarmant și privirii pătrunzătoare.

Fruntea. În cazul în care fruntea este netedă și fără riduri, asta înseamnă că bărbatul are o natură distractivă și lipsită de griji. Ridurile orizontale, aproape de păr indică la împietrire și mândrie, iar dacă aceste riduri sunt aproape de sprâncene – minte profundă și rezonabilitate. Ridurile mai profunde, sub formă de falduri, înseamnă lene, mediocritate și frivolitate. Ridurile orizontale puțin vizibile – onestitate. Ridurile perpendiculare simbolizează energia, inteligența și ambiția.

Ochii. Ochii mari, care privesc direct și deschis caracterizează posesorul său, ca fiind un om curajos și înțelept. Ochii rotunzi și bombați cu vene roșii – un semn de om rău, zgârcit și, posibil, chiar corupt. Ochii larg deschiși, fugind dintr-o parte în alta, simbolizează lașitate și slăbiciune de caracter. Ochi mari și negri cu o mică roseață la nivelul ochiului stâng – semne de modestie și timiditate.

Urechile. Atitudinea posacă, morocănoasă către tot și toate se observă deseori la posesorii urechilor cărnoase. Urechile mici – o manifestare de emoționalitate în caracter. Dacă potențialul tău partener are urechile ascuțite în sus, aceasta poate însemna că este deștept. Urechi mari – abilități muzicale. Înguste și lungi – lăcomie și invidie. Urechile lipite de cap – prudență, viclenie. Urechile cu aspect patrulater spun despre fermitate și decență.

Bărbia. Dacă bărbia este orientată înainte – bărbatul este energic și puternic din punct de vedere fizic. Bărbia lungă și ascuțită înseamnă minte pătrunzătoare și înțelepciune. Cea bifurcată arată că este drăgăstos și instabil. Bărbia ridicată în sus – viclenie și decisivitate.

Aceste trucuri mici te vor ajuta să afli ceea ce îți doreai, dar nu îndrăzneai să întrebi direct pe bărbatul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *