RELATII SI SEX

Cum să înnebunești un bărbat?

Lumea relațiilor sexuale este la fel de misterioasă, ca relația dintre sexele opuse. La fel ca în relațiile dintre doi parteneri, în timpul actului sexual, trebuie de urmat câteva reguli, care vor menține o relație armonioasă între bărbat și femeie.

De asemenea, nu se poate face nimic fără trucurile femeilor, care sunt necesare în toate domeniile vieții noastre.

Majoritatea cred, că orasmul este disponibil pentru băieți în orice situații, în orice anotimp și în orice stare de spirit. Însă există circumstanțe și condiții, care nu-i lasă pe reprezentații sexului puternic să obțină plăcere la o sută de procente.

Desigur, primul loc în nevoile sexuale masculine îl ocupă sexualitatea femeilor, care include în sine o serie de factori. Este surprinzător, dar aspectul fizic frumos nu este principala sursă al orgasmului masculin. Un mers frumos, o privire senzuală și un temperament pasional – iată de ce ai nevoie pentru a satisface un bărbat. Ar trebui remarcat faptul, că bărbaților le place la nebunie, când femeia ia inițiativa în ceea ce privește scenele de sex.

Nu este obliatoriu să țipi și să gemi în timpul actului sexual, pentru a arăta dragostea ta față de bărbat. Sunt suficiente doar niște șoapte fierbinți și sclipiri înfometate în ochi. Încă un lucru important pentru bărbați în timpul sexului este sărutul pe buze. Astfel ei primesc cea mai mare plăcere de la intimitatea fizică. Reiese că în zadar ne învață instrucțiunile cu caracter pornografic să emitem sunete puternice în timpul actului sexual. Țipătele în momentele de intimitate fizică adesea amuză reprezentanții sexului puternic, iar în cazuri rare, pot provoca chiar iritarea bărbatului. În general, este imposibil de a excita un bărbat cu ajutorul sunetelor puternice, chiar și în timpul actului sexual, femeia trebuie să rămână pentru el un mister, pe care ar vrea să-l rezolve din nou și din nou.

Pentru orgasmul masculin sunt importante nu numai aspectul fizic și energia femeii, ci și mediul, împrejurul căruia are loc partida de sex. Prin urmare, dacă dorești să-ți inviți prietenul la o seară romantică la tine acasă, nu uita să creezi o atmosferă potrivită. În primul rând ar trebui să ascuzi de privirea lui toate jucăriile tale preferate și obiectele pentru copii. Noi înțelegem, că ești sentimentală, însă iepurașul roz drăguț, pe care îl adori atât de mult, fiindcă acesta este un cadou de la prima ta iubire, este în stare să strice această atmosferă intimă. Este puțin probabil, că astfel de obiecte pot excita vreun bărbat, ba chiar mai mult – pot distruge dorința lui. În primul rând, el își poate da seama despre semnificația acestei jucării în viața ta și amintirile pe care această jucărie le reprezintă prin sine și chiar se poate supăra. La urma urmei, bărbații nu sunt obișnuiți să fie pe al doilea plan, le place sa fie primii și singurii. Cea mai bună variantă ar fi, dacă ai face un mic cadou pentru el. În ziua de astăzi nu este o mare problemă de a alege niște cadouri frumoase, fără caracter obligatoriu și, în același timp, plăcute pentru bărbați.

Fetițele mici, care încă se joacă cu păpușile, nu excită deloc imaginația bărbaților. Ele pot provoca doar o senzație de dezgust, înainte, în timpul și după actul sexual. De asemenea, în timpul unei întâlniri romantice, va fi mai bine, dacă vei înlătura din camera ta telefonul mobil, laptopul și documentele de lucru, constând dintr-o sută de pagini. Toate aceste obiecte nu vor lăsa prietenul tău să se relaxeze complet, iar dacă va mai suna și telefonul, aceasta va fi cea mai umilitoare înfrângere a ta în pat.

Probabil, pentru nimeni nu este un secret faptul, că corsetul și ciorapii de culoare roz – sunt cel mai sexy accesorii în ochii reprezentanților jumătății puternice a omenirii. Dar astea nu sunt suficiente, pentru că bărbații iubesc diversitatea. Trebuie să ținem minte, că oricărui bărbat îi place, când femeia îmbracă cămașa lui pe trupul ei gol și senzual, abia acoperându-și fundul său rotund. Una dintre tehnicile cele mai excitante, după părerea sexologilor, este considerat momentul, când femeia descheie câțiva nasturi de la bluza ei în zona pieptului. Când bărbatul vede așa ceva, el își pierde capul din cauza valului de excitare. Majoritatea bărbaților spun, că o femeie complet goală nu produce o impresie excitantă și atrăgătoare. Iată cu ce se explică dorința bărbatului de a face dragoste fără a dezbrăca chiloțeii fetei, ci doar mutându-i puțin într-o parte. Psihologii americani au descoperit faptul, că reprezentantele sexului frumos, care au o mulțime de lenjerie de corp sexy, mai rar devin victime ale infidelității masculine. Principala greșeală a femeilor moderne constă în faptul, că acestea cad de la o extremitate la alta. În timp ce unele femei cred că formele lor nu sunt atrăgătoare și încearcă să-și ascundă defectele sub câteva straturi de îmbrăcăminte, altele sunt de părere că, chiar și un minim de îmbrăcăminte poate ruina un sex pasional. De fapt, în timpul actului sexual, fiecare fată trebuie să aibă pe ea o lenjerie frumoasă și excitantă.

Dintr-un motiv necunoscut, fetele cred că pot atrage atenția sexului puternic numai dacă vor purta bikini. Dar aceasta nu-i întotdeauna așa. Desigur, există bărbați, cărora le place mai mult, atunci când femeia este complet goală. Însă, în majoritatea cazurilr, dantela și mătasea – iată de ce ai nevoie pentru a excita un bărbat, și nu doar un corp gol.

Un aspect important în seducerea bărbaților este culoarea hainelor și lenjeriei de corp. Orice terapeut sexual vă poate spune, că culoarea roșie va provoca un sex agresiv, dar acesta poate speria reprezentanții sexului puternic, care sunt nehotărâți și modești, ceea ce nu este cea mai bună variantă. Culoarea albă este echivalentă cu inocența și scoate în evidență culoarea naturală a pielii corpului. Daca nu ești un fan al solarului, atunci trebuie să renunți la hainele de culoare albă. Un inamic puternic al orgasmului masculin este considerată de asemenea culoarea roz, albastră și liliacie. Varianta cea mai indispensabilă pentru seducerea bărbatului este considerată lenjeria de culoare neagră. Alege orice haine de culoare aprinsă, dar evită nuanțele pastel, care, în afară de somn nu pot provoca nimic altceva.

Iată o metodă de succes și la modă, pentru a seduce barbații – fiind la o petrecere sau într-un loc public, șoptindu-i blând la ureche, spune-i că ai uitat să îmbraci chiloțeii. Imaginează-ți: voi stați la o petrecere, luând liniștit cina, bărbatul tău este foarte plictisit, și brusc tu îi spui la ureche aceste cuvinte excitante! După așa cuvinte, el nu se va putea gândi la nimic altceva, decât la corpul tău înfocat și va căuta vreun motiv să plecați mai repede acasă, pentru a începe o procedură pasionantă.

Multe fete cu deficiențe de vedere sunt jenate să poartă ochelari și preferă să poarte lentile. Și în zadar! Majoritatea barbaților spun, că femeile, care poartă ochelari mici și eleganți sunt foarte sexy. Desigur, dacă nu au moștenit de la bunica. Lasă glumele deoparte și folosește această metodă de seducție măcar în calitate de experiment și pentru a diversifica puțin viața sexuală.

Un rol la fel de important pentru orgasmul masculin îl joacă mirosurile. Dacă bărbatul tău este obosit, s-au acumulat probleme la el, trebuie să folosești un parfum cu miros de vanilie, portocale sau ace de pin. Cel mai excitant este considerat a fi parfumul de lemn de santal, cu ajutorul căruia tu îți vei putea înnebuni partenerul.

Oricât de ciudat ar suna, dar majoritatea bărbaților se excită, când văd o femeie furioasă. Încearcă să te cerți cu el din cauza unui fleac, dar nu exagera, pentru că s-ar putea supăra și atunci nu ve dori să facă sex cu tine. Apoi, începe să-l seduci: sarută și mușcă ușor urechea și zgârie-i spatele. Crede-mă, îi va plăcea neapărat un astfel de sex nebun!

Nu uita: bărbații sunt ca niște copii mici, cred în basme frumoase, sunt atrași de toate lucrurile de culori aprinse și care strălucesc, și adoră dulcele. Așa că încearcă să faci din viața ta un basm misterios, în care totul este atrăgător, elegant și frumos. Atunci bărbatul va dori să rămână pentru totdeauna în viața ta, va fi alături în serile plictisitoare, va face pentru tine nebunii și te va face fericită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *