FRUMUSETE, SĂNĂTATE

CUM SĂ OBŢII UN FUND FRUMOS

kak-nakachat-yagodicy-v-zale2

Chiar și cel mai bun relief muscular nu va fi vizibil sub stratul de grăsime. Așa că, pentru început, scăpăm de țesutul adipos, și numai apoi începem exerciţiile de forţă, care contribuie la formarea unei figuri frumoase. Pentru a pierde în greutate, este necesar să efectuaţi antrenamentul într-un ritm ridicat, exercițiile trebuie sa fie simple, dar cu mai multe repetări. De exemplu, bicicleta statică, stepperul şi banda de alergare sunt nişte aparate, care ajută la slăbit. Dar aparatele de fitness nu sunt suficiente pentru modelarea feselor. Trebuie sa introduceţi genoflexiunile şi fandările în antrenamentul dvs.

Pentru a obţine nişte picioare frumoase, faceţi exerciții de forță cu greutăţi mari într-un ritm scăzut. După antrenament mușchii trebuie să fie obosiţi, adică este necesar să vă ocupaţi mult şi să obosiţi, altfel nu va fi nici un rezultat. Toate exerciţiile pentru fese şi coapse repetaţi-le de 12-15 ori pentru fiecare picior, 3-4 seturi şi numai atunci veţi obţine un fund frumos. Exercițiile de bază sunt genuflexiunile şi fandările. Pentru a face exerciţiile mai dificile, luaţi o bară în spate sau gantere în mâini.

Executarea corectă a genuflexiunilor

Toate exerciţiile au propria lor tehnică de siguranță. În timpul genuflexiunilor este important să atrageţi atenţie la articulațiile genunchilor: genunchiului să fie aliniat cu direcţia tălpilor. Pentru a efectua corect genuflexiunile, trebuie să stai perfect drept cu picioarele bine sprijinite în pământ. Dacă în timpul genuflexiunilor genunchii ies prea mult înainte, crește riscul de rănire şi această greşeală aduce la reducerea efortului pe mușchii gluteali. A doua condiție pentru îndeplinirea corectă a genuflexiunilor este spatele drept. Este ușor de controlat postura, dacă te uiţi în colțul cel mai îndepărtat de sus al camerei. În această poziție a capului și a ochilor spatele se îndreaptă fără efort.

Există mai multe tipuri de genuflexiuni. Exerciţiul clasic pentru fese: picioarele depărtate la nivelul umerilor cu vârfurile spre înainte, brațele pe lângă corp (dacă nu ai bară). Femeile trebuie să facă genuflexiunile cât de adânc posibil. Cu cât mai adânci sunt genuflexiunile, cu atât mai mare este tensiunea pe coapse.

Un alt tip de exercițiu, care este de asemenea folositor pentru formarea unei figuri frumoase la femei sunt genuflexiunile cu picioarele departate. În acest caz, picioarele sunt mai depărtate de nivelul umerilor, cu vârfurile înafară. Efectuând aceste genuflexiuni, îţi vei întări şi tonifia nu numai fesele, dar şi zona interioară a coapselor.

Când vă ridicaţi din genuflexiuni, este important să nu îndreptați complet genunchii și să expiraţi de fiecare dată când ajungeţi în poziţia de sus.

Tipuri de fandări pentru o figură frumoasă

Sunt multe tipuri de fandări. Pentru a întări şi tonifia coapsele şi fesele, trebuie să învăţaţi măcar unul. Cele mai puțin traumatice exerciţii pentru genunchi sunt considerate „fandările în spate”. Din poziția „picioarele la nivelul umerilor” se face un pas înapoi, piciorul din față se îndoaie în aşa fel, ca genunchiul să formeze un unghi drept, iar genunchiul piciorului din spate atinge ușor podeaua. Când expirați, vă ridicaţi și vă întoarceţi la poziţia iniţială. Puteți face toate 12-15 ori la un picior sau să le alternaţi la fiecare pas. Exercițiul „fandări înainte” se diferă numai prin aceea, că pasul se face înainte.

Pentru reducerea presiunii pe genunchi, dar păstrarea forţei pe coapsă și pe mușchii fesieri, în loc să aduceţi piciorul înapoi la poziția iniţială, puteţi doar să îndoiți, apoi să îndreptați genunchiul piciorului din spate, fiind mereu în poziţie de fandare. Pentru a spori efectul de la exerciţiul „fandări în spate”, piciorul din faţă puneţi-l pe o ridicătură.

În primul rând, este important să învățaţi, cum să faceţi corect genuflexiunile şi fandările, și numai după asta puteţi face exerciţiul mai dificil cu ajutorul unei bare sau gantere. Se va primi să daţi feselor un relief frumos, numai dacă veţi pune multă forţă în efectuarea exerciţiilor de mai sus.

Nu uităm și despre alimentația sănătoasă, fiindcă aceasta este baza pentru construirea noilor mușchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *