LIFESTYLE

Cum să pari mai slabă în poze

Îți faci zeci de selfie-uri pe care nu le postezi sau le ștergi imediat, iar în pozele de grup te ascunzi mereu după ceilalți. Nici selfie-stick-ul nu ți-a rezolvat problema… tu nu vrei decât să pari mai slabă în poze! Iată ce tehnici aplică vedetele (fiindcă, ce crezi, și ele au aceeași dramă!).

Dacă vrei să pari mai slabă la față, pleacă puțin capul astfel încât bărbia să fie coborâtă și să anuleze efectul de bărbie dublă. Totodată ar fi bine să te folosești de tehnicile de contouring pentru a-ți „ascuți” figura, aplicând pudră pe sub mandibulă.

Un alt truc pentru ca fața ta să pară mai osoasă este ca, atunci când zâmbești, săpoziționezi limba pe cerul gurii, astfel încât mușchii feței să fie ușor încordați, iar volumele să se modifice.

Nu-ți face niciodată poze de la un  nivel mai jos de cel al feței tale – mai precis al ochilor -, dacă vrei ca obiectivul camerei să nu-ți adauge kilograme în plus. Așadar, dacă folosești un selfie-stick, poziționează-l mereu la nivelul privirii (nici mai sus nu e în regulă, deoarece te face să pari disproporționată).

Nu-ți face poze de aproape – obiectivul camerei mărește, și apoi o să te plângi și că nasul tău pare prea mare. Mai bine le faci de la distanță și le decupezi când vrei să le postezi.

Pune-ți mâinile (cu grație) pe șold, cu brațele spre exterior, vedetele fac asta tot timpul, pe covorul roșu, deoarece le accentuează talia și le face brațele să pară mai subțiri.

Adună-ți un pic umerii, astfel vor ieși la iveală oasele de la gât și umerii, făcându-te să pari și mai skinny. În plus, dacă ai un decolteu oarecum la vedere, acesta se va adânci, iar sânii vor părea mai fermi.

Dar ține minte, cum nu ai arăta, sunt greșeli, pe care nu trebuie să le faci – despre acestea poți citi aici.

One comment

  1. paris saint germain shirt

    Amazing! You know I love your blog!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *