SĂNĂTATE

Cum să restrângi porii?

1. Curăţare

Porii măriţi și excesul de grăsime subcutanată sunt strâns legaţi între ele. Sebum provoacă inflamație, în urma cărora porii se dilată. A face față la această problemă se poate printr-o purificare «cu cap». De obicei, porii mari sunt caracteristici la pielea grasă și combinată care are nevoie de mijloace cum ar fi geluri și spume pentru spălare cu apă. Laptele nu se va potrivi – el mai rău absoarbe grăsimea cutantă.

2. Exfolierea

În încercarea de descuamarea pielei de multe ori ne stăruim prea tare. În rezultatul excesiv de îngrijire pielea se poate să se revolte și să înceapă să producă și mai multă grăsime. Pentru a evita problemele, utilizați scrub delicat și nu exsageraţi cu exfolierea.

3. Lifting

Cu cât mai în vârstă devii, cu atât mai puțin în pielea ta conţine colagen și elastan – substanțe responsabile de elasticitate. Anti-age soluţie cu peptide, acțiunea caruia vizează menținerea elasticității pielii și de a consolida peretii vaselor sangvine, nu va da porilor să schimbe dimensiunea lor.

4. Protecția de la soare

Soarele, ca și factorii menţionaţi mai sus, joacă un rol foarte important în materie de mărimea porilor. Treaba constă în aceia că razele UV distrug colagenul, responsabil, așa cum am spus deja, pentru fermitatea și suplețea pielii. Utilizarea mijloacelor cu SPF va ajuta pentru a preveni această problemă.

5. Efectul de blur

Ești prea nerăbdătoare să aștepţi un efect de la îngrijire de lungă durată? Foloseste un primer, ce minimează porii (numit de asemenea, blur-crema). Particulele reflectând dau pielei o culoare mat , datorită lor, porii par mai mici, iar pielea este mai netedă. Notă: încercați să găsiți un mijloc, formula caruia nu conține uleiuri, ce stopează canalurile de pori.

One comment

  1. BHW

    This is my first time pay a visit at here and i am actually pleassant to read everthing at one
    place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *