RELATII SI SEX

De ce înșală femeile?

Toate fetele tinere sunt sigure, că se vor căsători și vor iubi doar un singur bărbat toată viața sa. Trece timp și o femeie măritată începe să simtă unele nemulțumiri, de parcă îi lipsește ceva, parcă a scăpat ceva. Ea începe să fie atrasă de ceva mai nou și mai interesant, dorește ceva aventuri. Și asta nu e singurul motiv pentru înșelăciunea feminină.

Viața monotonă

La câțiva ani după căsătorie, viața de familie adesea distruge complet tot romantismul dintre bărbat și femeie. Monotonia permanentă – spălarea, curățenia, mâncarea – iată de ce se satură femeia. Ea dorește să simtă din nou romantismul, ea dorește să se arunce din nou în lumea magică și minunată a relațiilor.

Dorința naturală

Chiar dacă o femeie va dovedi cu spumă la gură, că în afară de unul singur ea nu are nevoie de nimeni altcineva, nu te grăbi să o crezi. Inimii nu-i poți comanda, și, uneori, este foarte dificil de a trece, fără să atragi atenție, pe lângă un bărbat atractiv.

Căutarea de sine

Un alt motiv pentru înșelăciune -este vorba de căutarea de individualitate, originalitate și unicitate a propriei persoane.

O singură noapte

Nu toate femeile își pot exprima și împărtăși omului iubit fanteziile sale, iar cu un bărbat pentru o singură noapte ea își poate realiza liber aceste fantezii, fără a se jena sau a explica ceva.

Statutul social

Dacă soțul începe să se ridice repede pe scara de carieră, el devine obiectul atenției reprezentantelor sexului feminin. Aceeași admirație el așteaptă și de la soția sa, care pur și simplu nu îi poate da asta, deoarece ea încă îl ține minte, când era un tânăr student sărac. O femeie într-o astfel de situație, are nevoie doar să se convingă de propria sa atractivitate, și din cauză că nu o primește acasă, ea caută această încredere în altă parte.

Desigur, de a înșela sau nu soțului său – fiecare femeie decide singură pentru sine. Un singur lucru este absolut clar – femeia decide să meargă la acest pas numai în acele cazuri, în care nu mai are nicio putere de a trăi viața, pe care ea o trăiește. În căutarea unui alt partener femeia este împinsă de epuizarea, devastarea, oboseala excesivă sau furia din cauza vieții ei distruse. Bărbaților! Uitați-vă atent la iubitele voastre, căutați și amintiți-vă acele trăsături, datorită cărora v-ați îndrăgostit cândva în ele, încercați să aduceți înapoi bucuria și plăcerile în viețile lor, spuneți-le complimente cât mai des, răsfățați-le cu cadouri, dacă, desigur, nu doriți să fiți în rolul unui încornorat.

Iubiți-vă și stimați-vă reciproc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *