FRUMUSETE, RELATII SI SEX, SĂNĂTATE

Detalii ale aspectului unei femei, în fața cărora niciun bărbat nu poate rezista

oboi, kartinki, aoto kdevushki.

Uneori, toți bărbații, ca prin magie, întorc capul pe stradă după o femeie, care s-ar părea că nu are nimic deosebit, totuși ei nu-și pot lua ochii de la ea. În timp ce tu ghicești, ce are ea atât de special, cuvânt iau oamenii de știință: în opinia lor, reprezentanții sexului puternic smulg anumite detalii din aspectul exterior al unei femei și nu le pot rezista. De obicei, toate aceste detalii – nu sunt altceva, decât semnele de o sănătate bună și capacitatea ei de a avea copii sănătoși. Apropo, le poți folosi cu scopul de a seduce un bărbat – efectul este de 100%.

Raportul dintre talie și șolduri

Studiile numeroase cu privire la acest subiect, indică următorul fapt – cel mai atractiv pentru bărbați este raportul dintre talie și șolduri 07:10. Această cifră presupune șolduri destul de largi, talie îngustă și fund bombat – la fel cum are Kim Kardashian. În ceea ce privește sarcina, acest raport este cel mai profitabil, deoarece garantează siguranța fătului și o naștere ușoară.

Glas înalt

Sincer, acest punct cam ne-a descurajat puțin – noi ne gândeam, că glasurile răgușite, cum are Scarlett Johansson, înnebunesc băieții, dar știința spune exact opusul. S-a dovedit, că băieții intră într-o altă stare de conștiență, atunci când aud glasul înalt și răsunător al unei femei, care este perceput ca un semn al tinereții și al … subtilității posesoarei lui. Vocea sex simbolului al tuturor timpurilor, Marilyn Monroe – îți poate servi ca exemplu.

Buze roșii

În primul rând, această culoare nu este numită degeaba culoarea pasiunii – a fost întotdeauna, într-un fel sau altul, asociat cu sexul și dragostea. Cercetătorii consideră, că anume roșul ajută la intensificarea atractivității fizice ale unei femei, mai ales dacă își vopsește buzele cu el. Așa că urmărește sfaturile oamenilor de știință și găsește-ți rujul roșu, care ți se va potrivi perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *