FRUMUSETE, LIFESTYLE, SĂNĂTATE

ÎNGRIJIREA GENELOR

pravilnyj-uhod-za-resnicami-i-brovjami

Doreşti să cucereşti bărbatul viselor tale cu un singur „fâlfâit” de gene? Atunci începem să le dăm genelor o îngrijire intensă. Mai jos vom examina câteva reguli de îngrijire. Genele, precum şi părul, au în compoziţie 97% proteine – keratina. Prin urmare, trebuie să avem grijă de gene în același mod ca și de păr.

Îngrijirea genelor

Genele au nevoie de diferite uleiuri nutritive: ulei de măsline, ulei de ricin, ulei de brusture şi ulei de migdale. Puteți prepara singuri un amestec pentru aplicarea pe gene: oricare dintre uleiurile enumerate și soluție de ulei de vitaminele A și E (disponibil în orice farmacie) într-un raport de 1:1. Acest amestec este cel mai uşor de aplicat cu o perie specială pentru gene (se potriveşte aici şi o perie de la un rimel utilizat, spălată şi uscată anterior). Apropo, nu va fi de prisos, dacă veţi aplica acest amestec de uleiuri şi pe sprâncene. Se aplică zilnic timp de o lună, iar rezultatul vă va bucura cu siguranţă. Genele sunt sănătoase, strălucitoare și frumoase.

Alegerea rimelului pentru gene

Întrucât rimelul se află pe gene aproape toată ziua, ar trebui să fie de o calitate bună şi testat de către dermatologi. Ar fi bine să renunți la rimel rezistent la apa sau să-l foloseşti în cazuri foarte rare. Niciodată nu folosiți rimel cu termenul de valabilitate expirat!! Nu folosiţi un rimel mai mult de trei luni. După această perioadă, rimelul se usucă, și, în consecință, se aplică rău pe gene. Pentru fetele, care poartă lentile de contact, trebuie să alegeţi cu atenție un rimel. Trebuie să fie pe bază de apă.

Eliminarea machiajului

Nici într-un caz nu mergeţi la culcare fără a vă demachia! Genele au nevoie de odihnă de la produsele cosmetice. Nu folosiți săpun pentru eliminarea machiajul de pe gene. Folosiţi mai bine un demachiant delicat. Se ia demachiant pe un tampon de bumbac și se aplică pe pleoapă. Peste 30 de secunde îndepărtăm rimelul cu atenție, fără a întinde pielea.

Îngrijirea corectă a genelor vă garantează sănătate, gene luxuriante și dese, și nu veţi fi nevoite să folosiţi gene false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *