FRUMUSETE

Secretele de frumusețe ale franțuzoaicelor

Se spune, că femeile franceze posedă niște secrete de păstrare a frumuseții și a tinereții. Iată câteva secrete, pe care le-am aflat de la femeile francize și pe care mă grăbesc să vi le împărtăşesc.

  1. Prevenirea îmbătrânirii. Femeile franceze încep o serioasă îngrijire anti-îmbătrânire încă de la o vârstă fragedă. Acest lucru oferă mai multe avantaje, atunci când vine vorba de îmbătrânire. Ele sunt serioase cu privire la fiecare pas de îngrijire a pielii, începând cu produsul de curățare și până la serum cu SPF. În loc să aștepte îmbătrânirea și să înceapă lupta cu ea cu ajutorul unor modalități radicale, franțuzoaicele,cu mult timp înainte de asta, își efectuează procedurile de zi cu zi, care încetinesc și înmoaie cauzele, care provoacă ofilirea pielii. Dacă tu încă nu efectuezi ceva proceduri preventive pentru păstrarea tinereții, nu aștepta și începe chiar acum, du-te în căutarea unor produse cosmetice potrivite.
  2. Nu uita de zona gâtului și a decolteului. Franțuzoaicele consideră gâtul și decolteul ca o continuare a feței. Aceste zone, adesea neglijate, sunt unele dintre primele zone supuse modificărilor legate de vârstă, deoarece acolo este o piele foarte moale, care nu poate rezista la un atac de lumina soarelui și de factorii nefavorabili al mediului înconjurător. Ține minte următorul lucru: pe parcursul zilei, aplică în aceste zone un strat gros de orice produs cu SPF, iar pe timp de noapte – cremă anti-îmbătrânire. Cumpără o cremă pentru gât și decolteu mai moale și mai ușoară, decât cea pe care o folosești pentru pielea feței.
  3. Produse cosmetice naturale. Sunt o susținătoare a îngrijirii naturale a pielii și a produselor cosmetice fabricate din ingrediente naturale. Farmaciile franceze oferă sute de produse cosmetice de companii diferite. Liniile de produse cosmetice franceze folosesc pentru producerea de cosmetice cu mult mai multe ingrediente naturale, uleiuri vegetale și esențiale, decât acele companii, ale căror produse ne-am obișnuit să le folosim noi. Mai mult decât atât, aceste produse sunt mult mai blânde. Multe femei cred, că produsul funcționează numai atunci, când are o mulțime de spumă, provoacă furnicături, hidratează instantaneu, etc. De multe ori, acest efect îl dau niște ingrediente destul de severe și inactive, pe care multe companii cosmetice le adaugă în produsele lor. Dar aceste produse nu aduc nici un beneficiu, ci doar irită pielea. Orice persoană, care a folosit vreodată cosmetice naturale franceze, a remarcat pentru ea însăși, că produsele sunt de înaltă calitate, eficiente și blânde.
  4. Încearcă uleiuri esențiale. Femeile franceze folosesc adesea uleiuri esențiale pentru a hidrata pielea după duș. Multe loțiuni hidratante au la baza lor apă, astfel, încât acestea se evaporă repede, lăsând pielea uscată. Uleiurile pătrund mai adânc și hidratează pielea pentru o perioadă mai lungă timp, decât loțiunile. În plus, uleiurile conțin adesea mai puține componente artificiale decât loțiunile, în care sunt prezenți emulgatori și alte ingrediente sintetice, care ajută pielea să le absoarbă mai repede.
  5. Mănâncă fructe și legume proaspete. Pentru francezi, o parte din îngrijirea preventivă a pielii este consumul obligatoriu al fructelor și legumelor. Pielea noastră este cel mai mare organ și tot ceea ce mâncăm și bem noi influențează starea ei. Legumele proaspete și alimentele neprelucrate ajută la menținerea pielii noastre sănătoase. Mănâncă alimente neprelucrate, fructe, legume și bea cel puțin 2 litri de apă pentru a păstra frumusețea și tinerețea pielii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *