SĂNĂTATE

Secretul posturii regale – Osteoren cremă pentru dureri de spate

Încă niciodată tratamentul artritei nu a fost atît de simplu și fără durere. Odată cu evoluțiile inovatoare europene, puteți să vă luați la revedere de la:

 • Pocnituri în articulații.
 • Rigiditatea mișcărilor.
 • Umflături în zona afectată.
 • Senzații dureroase.
 • Roșeața pielii.

Osteoren unguent pentru dureri de spate și șale are o gamă largă de efecte. Poate fi folosit pentru profilaxia osteocondrozei, în cazuri individuale de oboseală, atunci cînd doare spatele, sau zilnic ca o terapie locală pentru formele severe de artrită de orice tip.

Deci, aplicarea zilnică a compoziției medicamentoase pe zonele afectate deja după 4 săptămîni dă o recuperare completă. Desigur, există caracteristici individuale ale organismului, dar, în medie, anume 4 săptămîni durează cursul de tratament cu acest unguent.

De ce preparatul este atît de eficient și dă rezultate atît de rapide?

Motivul constă în formula sa gîndită și respectarea strictă a tuturor tehnologiilor de producție.

Compoziția Osteoren pentru dureri în articulații:

osteoren2

 • Extractul de gheara-diavolului. Oamenii care nu primul an încearcă să scape de artrită, nu întîmplător, știu despre proprietățile vindecătoare ale rădăcinii acestei plante. Gheara-diavolului elimină umfăturile, oprește procesul inflamator, datorită căruia durerea se retrage.
 • Aloe vera îngrijește delicat pielea și pătrunde adînc în țesuturi, are efect antibacterian și antiinflamator. Adesea artrita este însoțită de roșeața articulațiilor, la atingere ele sunt fierbinți, anume acest component îndepărtează senzațiile neplăcute.
 • Mușețelul medicinal – o altă componentă antibacteriană a cremei, normalizează circulația sîngelui.
 • Gălbenelele scapă de umflături, calmează.
 • Coada-calului este o sursă de siliciu, întărește articulațiile din interior.
 • Extractul castanului sălbatic ajută la regenerarea celulelor, eliminarea excesului de lichid.
 • Algele marine brune saturează țesuturile cu minerale utile.

Cel mai bun Osteoren unguent pentru articulațiile picioarelor și mîinilor

osteoren3

Avantajul tratamentului local că dă cel mai rapid rezultat posibil, cu un efort minim. Pătrunzînd direct în centrul inflamației, ingredientele active încep să funcționeze imediat și elimină durerea și umflăturile. În plus, omul poate regula singur timpul de aplicare, cantitatea de unguent folosit, forța de frecare. Bazîndu-se pe sentimentele proprii, oricine poate crea o schemă echilibrată pentru a trata artrita.

Este zadarnic să considerăm că durerea de spate, în zona gîtului sau în genunchi va trece de la sine. Dacă nu tratați primele simptome, puteți face ca boala să avanseze, ceea ce va duce la deformarea articulației. Medicii recomandă insistent în formele avansate să se utilizeze crema zilnic, cel mai bine – de două ori pe zi. O astfel de terapie intensivă locală va readuce rapid mobilitatea mișcărilor.

Cu unguentul Osteoren, tratamentul durerilor articulare va oferi rezultate mai bune decît administrarea pastilelor sau compreselor complexe. Volumul ambalajului –  80ml. Nu are contraindicații sau reacții alergice. Se potrivește pentru toată lumea.

 

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *