RELATII SI SEX

SOȚ ŞOMER

image

În ultimul timpe foarte multe ori de la femei se pot fi auzit plângeri că soții lor nu lucrează sau dacă muncescar foarte rar și foarte selectiv!
Soțul ar putea găsi cu ușurință un loc de muncă pe plac. Poate Ați auzit de companii care produc produse suvenire? Colaborarea cu ele va fi plăcută și o bună oportunitate de a câștiga bănuţi buni. Oferind produse de suvenit, puteți câştiga bine.
De la femei de multe ori se pot auzi două versiuni. În prima versiune – aceasta este o lungă poveste despre ce fel de talentat e bărbatul ei, cât este la infinit de inteligent, că el se caută pe sine, dar deocamdată, nu a primit cuvenita recunoaștere (indiferent de profesie). Și în timp ce acest lucru nu sa întâmplat, munceşte și asigură familia ea.
În a doua versiune, soțul este un teribil leneş, de la care veșnic auzi fraze de genul ”nu lucrez, fiindcă mă simt rău, am tensiune arterială crescută” și în afară de canapea și tv nu are nevoie de nimic. Și că ea, femeia, este nevoită să tragă soțul, copii, câini și pisicii în plus. Adică să lucreze pentru doi și încă pe ea e şi munca de acasă şi aşa mai departe.
Versiuni, desigur, pot fi și mai multe, dar esența și eroarea reală în această situație este una. Pentru ca bărbatul să înceapă să lucreze și să câștige (nu prea se rupe să facă acest lucru), este necesar ca femeia să înceteze să mai facă acest lucru pentru el.
Într-adevăr, femeile se plâng de această situație. Dar, cu toate acestea, continuă să alimenteze și să consolideze situația. Ele muncesc din greu, eliberând astfel bărbatul de griji și exces de gesturi de corp.
Gândiţivă singuri, dacă există o canapea moale, caldă cină, și soţia ce „crede” în el, (a doua varianta totdeauna face gălăgie, dar în rezultat asigură satisfacerea necesităților sale) atunci de ce să schimb ceva? Iar dacă într-o zi nu veţi oferă această cină? Apoi, de două ori…el va continua să se întindă pe canapea sau să se afle „în căutare de sine”? Nu! El se va duce la lucru pur și simplu pentru că nu mai are variante. În situaţia ipotetică cu cina, prezentată pentru claritate, desigur, este transferată și la alte domenii de componenta financiară a vieții de familie.
Bărbatul – trebuie să dobândească. Trebuie doar să i se ofere posibilitatea de a exercita această funcție. Acest lucru, desigur, nu înseamnă că nu trebuie să lucraţi, dar nu trebuie să vă asumaţi prea multe responsabilități. Transmiteţi bărbatului zona lui de responsabilitate, dar singure faceţi ceia ce trebuie să facă o femeie – crea căldură și confort în casă și familie, radia energie de dragoste și să fie fericită! Apoi, toată familia va fi fericită și armonioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *